Skip to content

Студентски прашања

Студентски прашања

Советниците во службата за студентски прашања на факултетот се  посветени да обезбедат сеопфатна поддршка и насоки за сите студенти во текот на нивното студирање.  Студентскиот живот е исполнет со различни предизвици, а нашиот посветен тим е секогаш тука да им помогне на студентите, да понуди решенија и да се погрижи нивното студирање да биде без пречки и успешно.